Here it goes:
Det skal du bruge til 4 pers:
Suppe
- 2 stk. bladselleri
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 1 rød peber
- 500g modne tomater - selvfølgelig gerne danske :)
- 3 spsk olivenolie
- 4 dl tomatjuice
- 3 dl vand
- Saft fra en sød appelsin
- 1 grøntsagsbouillon
Topping
- 1/2 agurk
- 2 stk bladselleri
- En stor håndfuld frisk basilikum
Ostebrød
- Daggammelt flute, franskbrød eller hvad man nu lige har har
- 200g revet mozerella
- Finthakket chili og oregano
Suppe: Hak løg og hvidløg. Skær bladselleri, tomater og rød peber i tern. Svits alle grøntsagerne i olivenolie, i en gryde ved høj varme i 2-3 min. Skru ned for varmen. Pres appelsinen og hæld tomatjuice, vand og bouillon i. Lad det stå og simre i ca. 20 min. Herefter blendes det i gryden med en stavblender.
Mens det står og simrer, laves ostebrødene klar: Ovnen tændes på 200 grader på gril. Brødene skæres i skiver af ca. 1cm bredde og pensles med olivenolie. Drys med ost og enten chili el. oregano. Sættes ind når ovnen er varm og tages ud efter ca. 10-12 min.
Topping: Agurk og bladselleri hakkes i helt små firkanter og blandes med finthakket basilikum.
Server suppen brændende varm, med tilhørende topping og evt. creme fraiche. Hertil chili og oregano ostebrød. Enjoy! :)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar